flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення Пелюхна Є.В. про дату судового засідання

02 травня 2024, 12:29

З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду, та згідно ч. 11 ст. 128 ЦПК України, Одеським апеляційним судом, шляхом розміщення на офіційній веб-сторінці суду, здійснюється повідомлення про виклик у судове засідання осіб, місцезнаходження яких невідоме.

апеляційне провадження № 22-ц/813/31/24

номер справи № 523/14823/16

Пелюхно Євген Валерійович повідомляється про судове засідання призначене на 16 травня 2024 року о 16.00 год, по справі за позовом Пілюхно Вероніки Анатоліївни до Пелюхно Олени Іванівни, Пелюхно Євгена Валерійовича, третя особа: приватний нотаріус Одеського міського нотаріального округу Двоєнкіна Тетяна Олександрівна про визнання заповіту недійсним, про визнання права власності на спадкове майно, про усунення перешкод в користуванні власністю та за зустрічним позовом Пелюхно Олени Іванівни до Пілюхно Вероніки Анатоліївни, третя особа: приватний нотаріус Одеського міського нотаріального округу Двоєнкіна Тетяна Олександрівна про визнання заповіту дійсним, за апеляційною скаргою Пілюхно Вероніки Анатоліївни на рішення Суворовського районного суду м. Одеси від 11 грудня 2017 року.

Судове засідання відбудеться в приміщенні Одеського апеляційного суду за адресою: м. Одеса, вул. Івана та Юрія Лип, 24а. Головуючий суддя – Драгомерецький М.М.

У разі неприбуття у судове засідання без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути розглянута у Вашу відсутність.

Для отримання інформації про стан розгляду справи, звертайтесь до помічників судді за тел.: (0482) 49-25-06.                                                    

Суддя

Одеського апеляційного суду          М.М. Драгомерецький