flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення Цвіговської С.В. про необхідність виконання ухвали Одеського апеляційного суду

06 травня 2024, 12:37

Ухвалою Одеського апеляційного суду від 12 березня 2024 року призначено у справі за позовом Бойцова Євгена Анатольовича до Цвіговської Світлани Вячеславівни, третя особа - Одеський міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (Одеса) про виключення запису про особу як батька з актового запису про народження дитини, судово-медичну молекулярно-генетичну експертизу, проведення якої доручено експертам Одеського обласного бюро судово-медичної експертизи (м. Одеса, пров. Валіховський, 4).

На виконання вказаної ухвали Одеським обласним бюро судово-медичної експертизи повторно повідомлено, що судово-медична молекулярно-генетична експертиза щодо встановлення біологічного батьківства у вищезазначеній справі може бути проведена у відділенні судово-медичних молекулярно-генетичних експертиз КУ «Одеське обласне бюро судово-медичної експертизи» при одночасному прибутті (обовʼязково) Бойцова Євгена Анатолійовича, Цвіговської Світлани Вячеславівни та дитини Цвіговської Кіри Євгенівни о 10:00 годині 10 травня 2024 року для відбору біологічних зразків. У разі неприбуття однієї з перелічених осіб для відбору біологічних зразків, зразки не відбираються. При собі мати паспорти і свідоцтво про народження дитини та їх ксерокопії.

На підставі вищевикладеного, Одеський апеляційний суд повідомляє Цвіговську Світлану Вячеславівну про необхідність прибути разом з дитиною Цвіговською Кірою Євгенівною до Одеського обласного бюро судово-медичної експертизи (м. Одеса, пров. Валіховський, 4) о 10:00 годині 10 травня 2024 року для відбору біологічних зразків.

Для отримання додаткової інформації звертайтесь за тел. (048) 49-25-11.

Суддя Одеського апеляційного суду        О.С. Комлева