flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення Селіверстової Л.В. про дату розгляду цивільної справи № 522/6820/19 (провадження № 22-ц/813/2590/24) за апеляційним скаргами Одеської міської ради та Бишляги В.М.

08 травня 2024, 11:19

У відповідності до вимог ч. 11 ст. 128 ЦПК України Одеський апеляційний суд повідомляє Селіверстову Людмилу Вікторівну, місце проживання (перебування) якої невідоме, про те, що розгляд цивільної справи за апеляційним скаргами Одеської міської ради та Бишляга Володимира Миколайовича в особі свого представника Хаджи Ірини Дмитрівни на рішення Приморського районного суду м. Одеси від 24 серпня 2023 року у цивільній справі за позовом Одеської міської ради до Бишляги Володимира Миколайовича, Селіверстової Людмили Вікторівни, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача: Каменська Наталія Леонідівна, Приватний нотаріус Одеського міського нотаріального округу Левчук Ольга Сергіївна, Державний реєстратор Комунального підприємства Новоселівської сільської ради «Регіональне бюро державної реєстрації» Одеської області Бондар Олексій Миколайович про визнання спадщини відумерлою, визнання договору купівлі-продажу недійсним та витребування майна від добросовісного набувача, відбудеться 14 травня 2024 року о 13:30 год. у відкритому судовому засіданні в приміщенні Одеського апеляційного суду за адресою: м. Одеса, вул. Івана та Юрія Лип, 24-а.

Явка учасників справи в судове засідання є не обов’язковою.

Ухвалою Одеського апеляційного суду від 09 жовтня 2023 року про відкриття апеляційного провадження за апеляційною скаргою Одеської міської ради в Єдиному державному реєстрі судових рішень за веб-адресою: http://reyestr.court.gov.ua/Review/.

Ухвалою Одеського апеляційного суду від 01 листопада 2023 року про відкриття апеляційного провадження за апеляційною скаргою Бишляга Володимира Миколайовича в особі свого представника Хаджи Ірини Дмитрівни можна ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень за веб-адресою: http://reyestr.court.gov.ua/Review/.

З ухвалою Одеського апеляційного суду від 20 листопада 2024  року про призначення справи до апеляційного розгляду можна ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень за веб адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/.

Роз’яснити Селіверстовій Людмилі Вікторівні, що з опублікуванням даного оголошення вона вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду зазначеної справи.

Суддя Одеського апеляційного суду          М.В. Назарова