flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виклик у судове засідання Ляшевої В.С.

03 травня 2024, 16:06

З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду, та згідно ч. 11 ст. 128 ЦПК України, Одеським апеляційним судом, шляхом розміщення на офіційній веб-сторінці суду, здійснюється повідомлення про виклик у судове засідання осіб, місцезнаходження яких невідоме. 

апеляційне провадження № 22-ц/813/3321/24

номер справи № 523/3720/20

Ляшева Віра Степанівна (останнє відоме місце проживання: м. Одеса, Миколаївська дорога, 168, кв. 10) як відповідач викликається у судове засідання на 15.05.2024 року о 16 год. 00 хв. у цивільній справі за позовом Одеського ордену «Знак Пошани» завод Продовольчого машинобудування Підприємство з колективною власністю Завод «Продмаш», Товариства з обмеженою відповідальністю «Темп плюс Сервіс» до Степанової Олени Петрівни, Пашиньян Ольги, Ляшевої Віри Степанівни, Департаменту міського господарства Одеської міського ради, Комунального підприємства «Міське агентство з приватизації житла», Шепель Віктора Олеговича, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - Малюти Вадима Михайловича, про скасування розпорядження та визнання права власності, за апеляційною скаргою представника Товариства з обмеженою відповідальністю Одеський орден «Знак Пошани» завод продовольчого машинобудування ТОВ «Завод Продмаш» - адвоката Попроцького Дмитра Михайловича на рішення Суворовського районного суду м. Одеси від 02 серпня 2023 року.

Судове засідання відбудеться в приміщенні Одеського апеляційного суду за адресою: м. Одеса, вул. Івана та Юрія Лип, 24а.

У разі неявки справа може бути розглянута за Вашої відсутності.

Для отримання інформації про стан розгляду справи звертайтесь до інформаційного центру суду за тел.: (048) 49-26-22.

Суддя Одеського апеляційного суду           С.М. Сегеда