flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Одеського апеляційного суду обговорили питання імплементації цивільного процесуального законодавства з міжнародними експертами Проекту ЄС «PRAVO-Justice»

30 січня 2019, 14:39

Сьогодні у приміщенні Одеського апеляційного суду відбулась робоча зустріч з представниками Проекту ЄС "PRAVO-Justice" в рамках реалізації ініціативи Проекту з моніторингу імплементації нових процесуальних правил з метою аналізу прогалин у законодавстві.

Від Проекту ЄС були присутні міжнародні експерти: суддя у відставці Берт Маан (Нідерланди), профессор права Ремко Ван Рі (Нідерланди), а також національний експерт Проекту ЄС Семен Кравцов.

Гостей зустріли заступник голови Одеського апеляційного суду Андрій Дрішлюк та судді цивільної  спеціалізації Одеського  апеляційного суду Юліан Кравець, Таїсія Цюра, Олександр Журавльов.  

Метою візиту було проведення міжнародними експертами Проекту інтерв’ю з суддями Одеського апеляційного суду з питань імплементації Цивільного процесуального кодексу України, що набув чинності наприкінці 2017 року. Учасниками зустрічі було обговорено багато актуальних питань застосування новел цивільного процесуального законодавства.

   

 Довідково:  Проект ЄС "PRAVO-Justice" є продовженням Проекту ЄС «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні», реалізованого в 2014-2017 роках. Мета проекту - сприяння  розвитку верховенства права в Україні у відповідності до європейських стандартів та кращого порівнюваного практичного досвіду. Бенефіціарами Проекту "PRAVO-Justice" є Вища рада правосуддя, Вища кваліфікаційна комісія суддів України, Верховний Суд, Міністерство юстиції, Генеральна прокуратура, Національна асоціація адвокатів України, Асоціація приватних виконавців, Нотаріальна палата тощо.

 

Прес-служба Одеського апеляційного суду