flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виклик у судове засідання Первинна профспілкова організація Виробничого підрозділу «Незалежна профспілка працівників вагонної дільниці Станції Київ-Пасажирський» Філії Публічного Акціонерного товариства «Українська залізниця»

11 квітня 2024, 17:29

З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду, та згідно ст. 128 ч. 11 ЦПК України, Одеським апеляційним судом, шляхом розміщення на офіційній веб-сторінці суду, здійснюється повідомлення про виклик у судове засідання осіб, місцезнаходження яких невідоме. 

апеляційне провадження № 22-з/813/192/24

номер справи № 523/11337/19

Первинна профспілкова організація Виробничого підрозділу «Незалежна профспілка працівників вагонної дільниці Станції Київ-Пасажирський» Філії Публічного Акціонерного товариства «Українська залізниця» викликається в судове засідання 18.04.2024 року о 14 год. 15 хв., по справі за клопотання адвоката Дригіної Ірини Михайлівни, діючої від імені Акціонерного товариства «Українська залізниця», про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, в цивільній справі за заявою адвоката Боярського Віталія Сергійовича, діючого від імені Камчатної Наталі Вікторівни, про стягнення судових витрат в цивільній справі за позовною заявою Камчатної Наталі Вікторівни до Акціонерного товариства «Українська залізниця», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору: Первинна профспілкова організація Виробничого підрозділу «Незалежна профспілка працівників вагонної дільниці Станції Київ-Пасажирський» Філії Публічного Акціонерного товариства «Українська залізниця» про визнання незаконним та скасування наказу про звільнення, про поновлення на роботі, про стягнення середньомісячного заробітку за час вимушеного прогулу.

Судове засідання відбудеться 18.04.2024 року о 14 год. 15 хв. в приміщенні Одеського апеляційного суду за адресою м. Одеса, вул. Івана та Юрія Лип, 24а.

Суддя-доповідач Заїкін А.П.

Явка до суду є обов’язковою. У разі неявки справа буде розглянута за Вашої відсутності. Сторона по справі зобов’язана повідомити суд про причини неявки у судове засідання.

Для отримання інформації про стан розгляду справи звертайтесь до інформаційного центру суду за тел.: (048) 49-26-22.