flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Продовжується боротьба за кубок «ФЕМІДИ»

15 листопада 2019, 11:30

Вчора відбувся черговий матч в межах турніру «Кубок Феміди 2019», у якому Об’єднана команда Одеського апеляційного суду та Малиновського районного суду зіграла з  командою Суворовського районного суду м. Одеси .

Нагадаємо, що турнір з міні-футболу із розіграшу Кубка "Феміди" під патронатом Ради суддів України та Державної судової адміністрації України проводиться вже протягом останніх дев’яти років серед суддів, працівників судів, інших органів та установ системи правосуддя. Змагання традиційно приурочені до Дня працівників суду.

Обидві команди активно розпочали гру, показали справжній футбол та високий професіоналізм. Матч виправдав очікування, видався цікавим та тримав вболівальників у напрузі весь час, так як одразу після свистка про початок матчу дружня атмосфера переросла у безкомпромісну боротьбу.

До позитиву, який може винести з гри наша команда, варто зарахувати її відчайдушну вольову рішучість у боротьбі та  несамовито-шалену підтримку вболівальників  - а це був справжній фан-сектор!

Дякуємо нашій збірній за яскраву, насичену та вражаючу гру!

Наступна та вже заключна гра нашої збірної з командою Київського районного суду м. Одеси відбудеться в четвер - 21 листопада 2019 року о 16 год. 30 хв.!

Вболіваймо разом за Об’єднану команду Одеського апеляційного суду та Малиновського районного суду!

 

 

 

 

 Прес-служба Одеського апеляційного суду