flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заключна гра турніру «Кубок Феміди 2019»

22 листопада 2019, 11:24

Вчора відбувся заключний матч в межах турніру «Кубок Феміди 2019», у якому Об’єднана команда Одеського апеляційного суду та Малиновського районного суду зіграла з  командою Київського районного суду м. Одеси.

Нагадаємо, що проведення щорічного турніру з міні-футболу Кубок «Феміди» відбувається під патронатом Ради суддів України та Державної судової адміністрації України. Змагання традиційно приурочені до Дня працівників суду.

Матч видався цікавим та щедрим на голи, подарував вболівальникам яскраві емоції та приємні враження. Обидві команди продемонстрували високий професіоналізм та невичерпну жагу до перемоги.

Що стосується турніру загалом, то він виявився напрочуд цікавим та несподіваним. За його перипетіями із захватом спостерігали не лише арбітри, але й вболівальники. Боротьба за кожний клаптик поля, вир емоцій, підтримка колег, красиві фінти та голи – все це демонстрували команди протягом кожного матчу.

Й хоча Феміда та Фортуна виявилися більш прихильними до найбільш підготовлених команд, гравці нашої команди заслуговують на особливі слова подяки!

Відзначимо, що у складі  Об’єднаної команди Одеського апеляційного суду та Малиновського районного суду в цьогорічному турнірі на полі грали:

  • від Одеського апеляційного суду : Григорій Замковенко, Дмитро Уманець, Саньков Максим;
  • від Малиновського районного суду м. Одеси: Денис Манюк, Віталій Довженков, Андрій Шараг та Артур Несвіта.

Колектив Одеського апеляційного суду пишається своїми колегами та грою своєї футбольної команди, адже вони із завзяттям билися за свою футбольну мрію та достойно захищали честь суду!

Ми переконані, що це не останні їхні досягнення і справжні перемоги ще попереду!

Дякуємо Вам за яскраву, насичену та вражаючу гру! Зичимо спортивної сили і витримки, вдалих футбольних та життєвих матчів.

 

 

 

Прес-служба Одеського апеляційного суду