flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Просимо звернути увагу! Інформація щодо пропускного режиму в Одеському апеляційному суді

06 грудня 2019, 09:30

Однією  із  важливих  складових  у забезпеченні  незалежності суду є його належна охорона та гарантування безпеки суддів, працівників апарату суду та відвідувачів суду.

На даний час охорону, підтримання громадського порядку та пропуск до приміщення Одеського апеляційного суду здійснюють співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Одеській області.

Пропуск громадян в приміщення суду здійснюється відповідно до Тимчасового порядку забезпечення охорони судів, органів та установ системи правосуддя, а також підтримання порядку в них, затвердженого рішенням Вищої ради юстиції від 26 грудня 2016 року.

Нагадуємо, що з метою ідентифікації осіб, які прибули до Одеського апеляційного суду, їх пропуск у приміщення здійснюється співробітниками Територіального управління Служби судової охорони у Одеській області лише після пред’явлення  документу, що посвідчує особу: паспорта громадянина України, паспорта громадянина України для виїзду за кордон, службового посвідчення, національного посвідчення водія, пенсійного посвідчення, або іншого офіційного документу, що містить фотокартку особи та печатку установи, що видала документ.

 

 

  

Прес-служба Одеського апеляційного суду