flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про рух справи стосовно Сергія Стерненка та Руслана Демчука

30 березня 2021, 14:38

Нагадуємо, що вчора, 29 березня 2021 року до Одеського апеляційного суду надійшла кримінальна справа за обвинуваченням Сергія Стерненка у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 263, ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 187 КК України, та Руслана Демчука – у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 187 КК України, з апеляційними скаргами обвинуваченого Сергія Стерненка, його захисника Андрія Писаренка, та з апеляційною скаргою заступника керівника Одеської обласної прокуратури на вирок Приморського районного суду м. Одеси від 23 лютого 2021 року стосовно Сергія Стерненка та Руслана Демчука.

Відповідно до вимог ст. 398 Кримінального процесуального кодексу України, суддею-доповідачем протягом трьох днів з дня отримання апеляційних скарг буде перевірено їх на відповідність вимогам  статті 396 цього Кодексу і за відсутності перешкод постановлено ухвалу про відкриття апеляційного провадження з визначенням дати апеляційного розгляду.

Після відкриття апеляційного провадження суддею-доповідачем, копії ухвали про відкриття апеляційного провадження разом з копіями апеляційних скарг будуть надіслані учасникам судового провадження, з наданням строку для подання заперечень на апеляційні скарги.

 

Пресслужба Одеського апеляційного суду