flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей в Одеському апеляційному суді

14 жовтня 2024, 17:02

Сьогодні в рамках Дня відкритих дверей, Одеський апеляційний суд радо приймав студентів 4 курсу факультету судового та міжнародного права Національного університету «Одеська юридична академія» на чолі з викладачем, кандидатом юридичних наук, доцентом кафедри цивільного, нотаріального та виконавчого процесу Інною ІЛІОПОЛ.

Програма проведення Дня відкритих дверей включала в себе ознайомчу екскурсію з роботою відділу діловодства та обліку звернень громадян, відділу забезпечення проведення судових засідань та архіву.

Студенти поспілкувались з начальником відділу забезпечення проведення судових засідань Віктором ЛОПОТАНОМ та відвідали судові засідання з розгляду справ про адміністративні правопорушення.

З особливостями роботи канцелярії ознайомила заступник начальника відділу Вікторія ТРУШ, про архів суду розповіла головний спеціаліст Ганна ГРУБІЯН.

Проведення таких заходів сприяє підвищенню обізнаності молодих правників з практичною стороною діяльності органів судової влади та покращує засвоєння теоретичних знань.