flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справа Токіо Стар: суддею заявлено самовідвід

06 листопада 2019, 17:03

Повідомляємо, що вчора, 05.11.2019 року, колегією суддів з розгляду кримінальних справ Одеського апеляційного суду в складі: головуючого – судді Прібилова В.М., суддів – Котелевського Р.І. та Кадегроб А.І. було розпочато розгляд апеляційних скарг підозрюваного Чорного В.Л., захисників Верхоли І.О., Ягунова Д.В. та прокурора  відділу прокуратури Одеської області Антощука Є.М. на ухвалу слідчого судді Київського районного суду м. Одеси від 15.10.2019 року про продовження строку застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою підозрюваному Чорному В.Л. та апеляційної  скарги захисника підозрюваного Чорного В.Л. – адвоката Поліщука А.В. на ухвалу слідчого судді Київського районного суду м. Одеси  від 12.09.2019 року про накладення арешту на майно в межах одного кримінального провадження.

В судовому засіданні апеляційного суду, до початку розгляду апеляційних скарг по суті, суддею Прібиловим В.М. заявлений самовідвід з підстав передбачених п. 4 ч.1 ст. 75 КПК України. Самовідвід мотивовано тим, що захисник підозрюваного Чорного В.Л. – Ягунов Д.В. представляв інтереси судді Прібилова В.М. у Вищій Раді Правосуддя України.

Ухвалами Одеського апеляційного суду від 05.11.2019 року заявлений суддею Прібиловим В.М. самовідвід задоволено, матеріали за вищевказаними апеляційними скаргами  вирішено передати до апарату Одеського апеляційного суду для здійснення повторного автоматизованого перерозподілу, в порядку, передбаченому ст. 35 КПК України.

Додатково повідомляємо, що відповідно до протоколу автоматизованого розподілу справ між суддями Одеського апеляційного суду від 06.11.2019 року головуючим суддею за вищевказаними апеляційними провадженнями визначено  суддю Копіцу О.В.

 

Довідково:

У ніч на 17-те серпня 2019 року сталася пожежа в готелі «Токіо Стар», що знаходиться по вулиці Водопровідній, 1 у м. Одесі. За останніми даними в результаті трагедії загинуло 9 осіб та ще 9 осіб потрапили до лікарень. Власнику готелю Чорному В.Л. було вручено повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.270 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за номером: 520/19785/19.

Прес-служба Одеського апеляційного суду